Hulp op school

Heeft jouw kind het moeilijk op school? Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen.

Daghulp

Voor jonge kinderen van 0 tot 12 jaar bieden wij de mogelijkheid voor daghulp. Dit is een intensieve vorm van begeleiding en behandeling zonder dat kinderen uit hun eigen omgeving worden gehaald. 

Wij hebben een specialistisch team dat bekijkt welke vorm van hulp of onderwijs het beste aansluit bij de behoefte van jouw kind. Je kind krijgt dan hulp op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of op school.

Soms heeft je kind voldoende aan begeleiding in de klas, soms is het beter dat je kind een plaats krijgt in een groep die iets meer aandacht krijgt.  

Onderwijs Jeugdzorg

Daarnaast bieden wij op scholen (en soms thuis) in de regio Haaglanden psychische hulp aan kinderen en jongeren. Piekert jouw kind veel en/of heeft hij of zij veel meegemaakt, zoals een overlijden, scheiding of pesten? Wij helpen snel. Zo hoeft jouw kind niet lang met problemen rond te lopen. Lees meer over Onderwijs Jeugdzorg of bekijk onze folder.

Schoolmaatschappelijk werk: Schoolformaat

Met onze 60 schoolmaatschappelijk werkers zijn wij in de regio actief in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.

Heeft je kind problemen op school? Neemt dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Bekijk onze eigen website.